Skip to content

Feestdagen: inpakken maar!

Nu de dagen weer korter worden, kijken we uit naar de laatste maanden van het jaar. Maanden waarin we verschillende feestdagen vieren met vrienden, familie en kennissen.

Inpakpapier Papierindustrie Adriaan Dekker

Maanden waarin veel mensen worden verrast met cadeaus. En wat is er nu leuker dan het inpakken van cadeaus met de juiste papieren verpakking? Bij Papierindustrie Adriaan Dekker BV produceren wij papieren verpakkingen naar uw wens. Zo ook inpakpapier!

Inpakpapier voor verschillende feestdagen

Misschien denkt u dat de feestdagen nog ver weg zijn, maar voor u het weet is het zover. Daarnaast is het belangrijk om op tijd te beginnen met het productieproces. Wilt u inpakpapier dat bij uw bedrijf past of liever blanco inpakpapier? Vellen of rollen inpakpapier? En inpakpapier met uw logo of een ander icoon? Wij helpen u graag met een passend design, voor elke gelegenheid of feestdag.

  • Halloween – 31 oktober
  • Black Friday – 24 november
  • Sinterklaas – 5 december
  • 1e Kerstdag – 25 december
  • 2e Kerstdag – 26 december
  • Oudejaarsdag – 31 december

Apparaatrollen in verschillende papierkwaliteiten

Wij produceren rollen inpakpapier/apparaatrollen in veel verschillende papierkwaliteiten, diverse afmetingen, bedrukt en onbedrukt. Het inpakpapier produceren wij voor diverse branches, voor het inpakken van bloemen tot cadeaus. De rollen inpakpapier worden op maat gemaakt, zodat het inpakpapier bijdraagt aan de promotie, bescherming en herkenbaarheid van uw product.

Vellen inpakpapier

Ook produceren wij vellen inpakpapier waarbij diverse mogelijkheden zijn. Naast dezelfde eigenschappen als de apparaatrollen, zijn er met de bedrukking van dessins twee mogelijkheden: strooidruk of positiedruk. Bekijk hiervoor de aanleverspecificaties. 

3D drukproef van uw inpakpapier

Voor de verschillende papieren verpakkingsmaterialen zijn wij in staat om 3D drukproeven te maken. Hierdoor ziet u direct hoe uw papieren verpakking er met het gekozen ontwerp uit komt te zien. Interesse in een 3D drukproef? Laat het ons weten!