Skip to content

Gouden EFTA-Benelux Flexo Award 2017

Wat zijn wij trots! Wij hebben een gouden Award gewonnen!

Het inpakpapier met de bedrukking ‘Zonnebloemen van Vincent van Gogh’ heeft de gouden EFTA-Benelux Flexo Award 2017 gewonnen, in de categorie ‘Flexo print op papier – Medium’.

Dit gouden meesterwerk is gedrukt met onze Uteco Onyx Flexo drukmachine in 5 kleuren, op 50 grams smalgestreept bruin kraft. Deze prestigieuze award is een bekroning voor de inzet van ons hele team. Samen hebben wij dit meesterwerk geproduceerd!

Uitreiking EFTA-Benelux Flexo Awards 

Op donderdagavond 9 november 2017 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. In maar liefst twaalf verschillende categorieën streden flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards.

EFTA-Benelux

De European Flexographic Technical Association Benelux, in het kort EFTA-Benelux, is de brancheorganisatie voor bedrijven – en hun toeleveranciers – binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

Genomineerd voor Europese Flexo Award competitie

Als winnaar van de EFTA-Benelux Flexo Award 2017, zijn wij automatisch genomineerd voor de Europese Flexo Award competitie die FTA Europe in het voorjaar van 2018 organiseert in Milaan.

 

Bron: EFTA