Skip to content

Top 3 papieren verpakkingen voor de feestdagen

De zon schijnt nog volop en het lijkt nog heel ver weg, maar voor u het weet start het herfstseizoen. Snel daarna is het weer tijd voor de feestdagen. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus u kunt maar beter op tijd beginnen. Benieuwd welke papieren benodigdheden u nodigt heeft voor de feestdagen? Bij Papierindustrie Adriaan Dekker vertellen we het u graag.

Inpakpapier

Inpakpapier is onmisbaar rondom de feestdagen. Met origineel cadeaupapier in de stijl van uw bedrijf, winkel of juist in de stijl van de feestdagen, zien cadeaus er nog gezelliger en feestelijker uit. Een mooie verpakking versterkt het gevoel van een cadeau. Bij Papierindustrie Adriaan Dekker is er veel mogelijk. Van felle kleuren tot printjes en inpakpapier met een eigen logo. Wij bedrukken in 1 tot en met 8 kleuren. Daarnaast is er keuze uit diverse rolbreedten, formaten en papierkwaliteiten. Meer weten over inpakpapier of een offerte opvragen? Laat het ons weten.

Papieren draagtassen

Na het inpakken van een cadeau moet deze natuurlijk goed beschermd en ‘vervoerd’ worden. Hiervoor is een papieren draagtas ideaal. Ook geeft een mooie papieren draagtas om een cadeau nét dat beetje extra. Naast dat een papieren draagtas een duurzame verpakking is, draagt het ook bij aan de promotie van uw winkel of merk. Bij Papierindustrie Adriaan Dekker zijn er vele mogelijkheden. Zo kunnen de papieren draagtassen gedrukt worden tot maar liefst 8 kleuren en is het ook mogelijk om onbedrukte tassen te laten produceren.

Blokbodemzakken voor wijnflessen

Een fles wijn is hét cadeau tijdens de feestdagen onder volwassenen. Speciaal voor wijnflessen maakt Papierindustrie Adriaan Dekker blokbodemzakken. Deze duurzame papieren verpakking is een goede manier om de wijnfles feestelijk te verpakken. De blokbodemzakken zijn er in verschillende maten, types en papiersoorten. Daarnaast kunnen ze bedrukt worden tot wel 8 kleuren en met of zonder print of logo. De keuze is volledig aan u. Wilt u de komende feestdagen uw wijnflessen verpakken in een feestelijke en duurzame blokbodemzak? Denk daar nu al over na.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om voorbereidingen voor de feestdagen te treffen? Regel vandaag nog uw inpakpapier, papieren draagtassen en blokbodemzakken voor de feestdagen. Heeft u een vraag? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Papierindustrie Adriaan Dekker helpen we u en denken we graag met u mee. Neem vooral contact met ons op.

 

Papieren verpakkingen