Skip to content

Inspiratie voor papieren verpakkingen voor het komende seizoen

Het einde van de zomer nadert en in september verwelkomen we alweer het herfstseizoen. De dagen worden langzaam korter en de temperaturen dalen. In deze periode gaan we ook weer een aantal verschillende feestdagen tegemoet. Zijn uw papieren verpakkingen daar al klaar voor? Voor u het weet is het zover. Het is daarom belangrijk om op tijd te schakelen zodat uw verpakkingen gereed zijn wanneer dat nodig is. Met ons handige overzicht van de feestdagen weer u precies wat er op de agenda staat en geven wij u alvast de nodige inspiratie voor uw papieren verpakkingen.

Komende feestdagen

Iedereen is altijd druk tijdens de feestdagen. Op de planning staan verschillende bezoekjes bij familie, vrienden en kennissen. Gezellig met elkaar ontbijten, brunchen, borrelen of dineren. Vaak horen daar ook cadeaus bij. Een cadeau maakt nog meer impact als deze mooi is verpakt in prachtig inpakpapier in een thema en uw huisstijl. Hierdoor creëert u direct meer naamsbekendheid. Wilt u nog meer indruk maken? Kies dan nog voor bijpassende papieren tassen. Als merk zorgt u er met persoonlijk inpakpapier en papieren tassen voor dat u een bijzondere uitpakervaring meegeeft. Ook bent u hiermee onderscheidend en herkenbaar. Daarnaast geeft een bijzondere verpakking natuurlijk een kans op social sharing. De kans dat mensen er een foto van maken en het vervolgens online delen is groter.

Heeft u de onderstaande voor onderstaande feestdagen al de juiste papieren verpakkingen in huis gehaald?

  • Halloween – 31 oktober 2021
  • Black Friday – 27 november 2021
  • Sinterklaas – 5 december 2021
  • 1e Kerstdag – 25 december 2021
  • 2e Kerstdag – 26 december 2021

Inspiratie voor al uw papieren verpakkingen

Bij Papierindustrie Adriaan Dekker zitten wij vol met ideeën en die delen we graag met u. Samen komen we tot de mooiste papieren verpakkingen. Heeft u nog wat inspiratie nodig?

  • Kies voor warme kleuren. De herfst staat bekend om haar warme en donkere kleuren. Kies voor bruin, oranje en okergeel. Of verschillende tinten (donker)groen.
  • Prints. De printjes kunnen dit jaar gewoon nog toegepast worden. Denk eraan dat het design niet té druk wordt en deze wel nog herkenbaar blijft voor uw merk.
  • Persoonlijk. Ga voor persoonlijke en herkenbare verpakkingen. Uiteindelijk moeten de verpakkingen uw merk versterken en is het een belangrijke bron van communicatie met de consument.
  • Zet de doelgroep centraal. Welke doelgroep heeft u? Gaat het hierbij om kinderen? Of juist volwassenen? Door uw verpakkingen af te stemmen op uw doelgroep heeft het nog meer impact.

Bekijk uw papieren verpakking via een 3D drukproef

Bij Papierindustrie Adriaan Dekker is het mogelijk om 3D drukproeven te laten maken van verschillende papieren verpakkingsmaterialen. Bent u benieuwd hoe uw papieren verpakking eruit komt te zien? Wij maken graag een 3D drukproef voor u met het gekozen ontwerp. Interesse? Neem contact met ons op.

Bestel uw papieren verpakkingen vandaag nog

Heeft u inspiratie opgedaan voor het komende seizoen? Of al een ontwerp klaarliggen? Bestel dan vandaag nog uw papieren verpakkingen bij Papierindustrie Adriaan Dekker. Bent u benieuwd naar meer? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.