Skip to content

Papierindustrie Adriaan Dekker BV is dé papierproducent voor groothandel, retail en industrie. Van generatie op generatie… Een echt familiebedrijf! Al meer dan anderhalve eeuw worden de meest uiteenlopende producten verpakt met papieren verpakkingsmaterialen van Papierindustrie Adriaan Dekker BV. Wist u dat wij al in 1850 startten met de productie van papieren zakken?

Sindsdien bedrukt, snijdt en vouwt Papierindustrie Adriaan Dekker BV vele papieren verpakkingsmaterialen in de Zaanstreek. Door de samenwerking met verschillende buitenlandse partners, overzicht hiervan op aanvraag, kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden.

Bekijk onze producten

Specialistisch vakwerk

Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van drukken, vouwen, stansen en snijden. Het team van Papierindustrie Adriaan Dekker BV kent korte lijnen, is flexibel en is in staat om snel in te springen bij aanvragen die op het laatste moment binnenkomen. Een van de vele redenen waarom Papierindustrie Adriaan Dekker BV in binnen- en buitenland bekend staat om specialistisch vakwerk.

Uiteraard houden wij ons ook dagelijks bezig met productverbeteringen en hebben oog voor kwaliteit, milieu en hygiëne. Hiervoor zijn wij in het bezit van diverse certificaten. Op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, uitgebreide maatwerkmogelijkheden en expertise?

Neem contact op