Skip to content

Verkoop uw tulpen met bijpassende tulpenvellen!

De afgelopen weken zijn er weer volop tulpenbollen gerooid. Een fase in het productieproces van kwekerijen om ervoor te zorgen dat iedereen in het nieuwe jaar volop geniet van de gevulde en kleurrijke bollenvelden.

Tulpenvellen Papierindustrie Adriaan Dekker

Natuurlijk zien we deze prachtige tulpen niet alleen terug op het land, maar ook in de bloemenvaas bij consumenten thuis. Bent u al voorbereid op de verkoop van uw bossen tulpen? Bestel nu uw tulpenvellen van tulpenpapier en zorg voor de uitstraling die u voor ogen heeft.

Tulpenvellen van tulpenpapier

De tulpenvellen van Papierindustrie Adriaan Dekker BV worden van tulpenpapier geproduceerd. Een papiersoort die de eigenschap heeft natsterk te zijn. Daarnaast kunnen wij deze in een milieuvriendelijke papierkwaliteit, wit gebleekt kraft en smalgestreept bruin kraft aanbieden. Weet u dat een tulpenvel ook wel een gebogen vel wordt genoemd? Dit komt doordat wij een tulpenvel in de vorm van een ‘halve maan’ stansen. Hierdoor kunt u als kweker de bossen tulpen makkelijk inpakken en met een goede bescherming naar de veiling transporteren.

Bedrukte tulpenvellen

We zien ze regelmatig voorbijkomen… naambedrukte tulpenvellen. Wij zijn van mening dat naambedrukte vellen voor een extra uitstraling zorgen. Hoe leuk is het om een kleurige bos tulpen in een mooi bedrukt vel te verpakken? Bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo? Met onze drukmachine bedrukken wij tot maar liefst 8 kleuren.  Een kleurrijke bijdrage voor de promotie en herkenbaarheid van uw product.

Tulpenvellen Papierindustrie Adriaan Dekker
Tulpenvellen Papierindustrie Adriaan Dekker
Tulpenvellen Papierindustrie Adriaan Dekker
Tulpenvellen Papierindustrie Adriaan Dekker
Tulpenvellen Papierindustrie Adriaan Dekker
Tulpenvellen Papierindustrie Adriaan DekkerTulpenvellen Papierindustrie Adriaan DekkerTulpenvellen Papierindustrie Adriaan DekkerTulpenvellen Papierindustrie Adriaan Dekker

Liever onbedrukte vellen?

Ook dat is geen probleem! Onbedrukte tulpenvellen produceren wij in diverse formaten. De vellen worden op het gewenste formaat gemaakt, zodat de papieren verpakking bijdraagt aan de bescherming van uw product.

Bestel uw tulpenvellen direct

Het is nu het moment om uw tulpenvellen te bestellen. Voor diverse klanten zijn wij nu druk bezig met het ontwerp van de gebogen vellen. Wij weten waar de behoeftes liggen en denken graag met u mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag meer informatie over onze tulpenvellen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over onze tulpenvellen vindt u op www.tulpenpapier.nl.