Skip to content

Maak kennis met Frans!

Mogen wij u voorstellen aan Frans Boelens?

Frans Boelens

Per 1 februari gaat Frans het bedrijfsbureau van Papierindustrie Adriaan Dekker BV versterken. Hij stelt zich graag even aan u voor!

Even voorstellen…

Ik zal mij eventjes voorstellen: Frans Boelens geboren in 1955 en opgegroeid in het Brabantse Maarheeze onder de rook van Eindhoven. Inmiddels woon ik alweer vele jaren met heel veel plezier op Ijburg in Amsterdam.

Naast mijn passie voor het grafische proces, ben ik vaak op het open water te vinden en voldoe ik mijn tijd ook rond de groene velden waar ik tot voor kort nog als ass. trainer actief was.

Ik haal heel veel voldoening uit het verbeteren van mens en organisaties of dat nu op zakelijk of niet zakelijk vlak is. Het samenspel met betrokken partijen zowel extern als intern is wat mij drijft.

Door mijn ervaringen in het leiden van organisaties en het altijd bezig zijn met het verbeteren van processen, zowel bij de interne klant als voor het resultaat voor externe klanten, probeer ik een organisatie scherp te houden.

Door de jaren heen heb ik voor diverse grote organisaties zowel nationaal als internationaal mogen werken welke allen een relatie hadden/hebben met de grafische industrie. Zo ben ik werkzaam geweest voor Goss Contiweb en Heidelberg waar ik verantwoordelijk was voor het managen van 1e lijns internationale service activiteiten. Ook heb ik voor Quad/Tech onderdeel van Quad/Graphics mogen werken waar ik verantwoordelijk was als General Manager voor het aansturen van de Europese en Zuid Afrikaanse markt. Na een korte periode bij Grafikontrol in Italië te hebben gewerkt in het herstructuren van m.n. de sales organisatie ben ik terug gekomen bij Roto Smeets waar mijn grafische carrière ooit heel lang geleden begon. Bij Roto Smeets heb ik diverse managementposities vervult waarvan de laatste jaren als divisiedirecteur voor de commercial Pint Divisie, waarin ik leiding heb gegeven aan meerdere bedrijven vallende onder deze divisie. Ook hier stond, met het sturen van deze organisatie, het verbeteren van mens, processen en product en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden altijd centraal.

Met mijn komst naar Papierindustrie Adriaan Dekker BV zal ik mijn ervaringen en dienstverlenende en klantgerichte instelling inzetten om van Papierindustrie Adriaan Dekker BV een nog groter succes te maken, waarbij jullie kunnen rekenen op mijn openheid, eerlijkheid en doortastendheid. Door mijn jarenlange ervaring heb ik mogen leren dat dat de sleutel tot succes is.”

Kom in contact met Frans!

Wilt u kennismaken met Frans? Neem gerust contact met hem op! U kunt hem een e-mail sturen via: fboelens@adriaandekker.nl of telefonisch bereiken op 075 – 628 1446.