Skip to content

Even voorstellen aan… Edwin!

Mogen wij u voorstellen aan Edwin Wouters?

Even voorstellen aan Edwin

Edwin komt ons team versterken als Accountmanager. Wij stellen Edwin daarom graag even aan u voor!

Over Edwin

Edwin is 49 jaar en woont in Arnhem. Edwin: “Mijn arbeidsverleden ligt nagenoeg geheel binnen de verpakkingswereld. Ik ben werkzaam geweest in diverse management posities bij diverse productiebedrijven binnen de flexibele verpakkingsindustrie. Het betrof voornamelijk bedrijven met eigen folie extrusie, flexo- en diepdrukmachines, lamineermachines en eindverwerking zoals snijden en sleeven. Ik heb zowel gewerkt voor multinationals als ook voor familiebedrijven, dit in o.a. Nederland, Duitsland, Hongarije en Oostenrijk.

Kernwoorden

Loyaal, betrouwbaar en sociaal bewogen… kernwoorden die Edwin typeren. Edwin: “Belangrijk in het werk is een plezierige werkomgeving, waarbij het succes wordt behaald door een goed samenwerkend team. Dit geldt zowel binnen de onderneming zelf als m.b.t. de relatie met leveranciers en afnemers. Duidelijkheid en eerlijkheid naar elkaar en elkaar ondersteunen waar mogelijk, het bedrijfsbelang staat altijd voor eigen belang.

Ervaring

Mijn werkzaamheden heb ik bij verschillende bedrijven uitgevoerd. Hierdoor heb ik kunnen en moeten leren om een goed team te vormen en een duidelijke strategie in te zetten en te volgen. Overleg gevoerd op alle niveaus, van gesprekken met productiemedewerkers tot gesprekken met financiers en aandeelhouders. Goed managen van een (productie)organisatie is wat mij betreft alleen mogelijk met voldoende kennis van de processen intern en voldoende marktkennis. Succes is alleen mogelijk als deze juist op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is een eerlijke en fatsoenlijke omgang met medewerkers van groot belang, ook als er soms pijnlijke maatregelen genomen moeten worden.

Internationalisering

Voor Papierindustrie Adriaan Dekker BV gaat Edwin vooral in Duitsland en de Benelux nieuwe klanten in de retail en industrie bezoeken om ons op duurzame wijze naar een hoger level te tillen en als vooruitstrevend bedrijf internationaal op de kaart te zetten.

Maak kennis met Edwin!

Wilt u kennismaken met Edwin? Neem gerust contact met hem op! U kunt hem een e-mail sturen via: ewouters@adriaandekker.nl of telefonisch bereiken op 075 – 628 1446.