Skip to content

Klaar voor het tulpenseizoen?

Winter! We genieten nog steeds van de koude temperaturen en zien af en toe het heerlijke zonnetje schijnen.

Ook voor bollenkwekers is het een geschikte winter geweest en konden de bollen onder de juiste condities groeien. Goed nieuws, want januari is dé maand waarin tulpen centraal staan. Consumenten kunnen niet wachten om tulpen in huis te halen. Hoe leuk is het als u uw tulpen met bijpassende verpakking verkoopt?

Tulpenvellen met persoonlijke touch

De tulpenvellen van Papierindustrie Adriaan Dekker zijn speciaal ontworpen om tulpen te beschermen en eenvoudig en snel te verpakken. Ook al is de Nationale Tulpendag al geweest, consumenten vinden niets leukers dan het kopen van tulpen waar een mooie verpakking omheen zit. Wij maken onze tulpenvellen passend bij uw huisstijl, zodat consumenten u ook de volgende keer herkennen.

Extra aandacht voor tulpen

Voor onze klanten hebben wij al diverse tulpenvellen geproduceerd. Hieronder geven wij u een klein overzicht van tulpenvellen die wij hebben geproduceerd.

Voor groothandel, retail en industrie

Papierindustrie Adriaan Dekker BV is dé papierproducten voor groothandel, retail en industrie. Van generatie op generatie… Een echt familiebedrijf! Al meer dan anderhalve eeuw worden de meest uiteenlopende producten verpakt met papieren verpakkingsmaterialen. Door de samenwerking met verschillende buitenlandse partners, kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden.

Bestel uw tulpenvellen

Op zoek naar tulpenvellen? Wij weten waar u behoefte aan heeft en denken wij graag met u mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag meer informatie over onze tulpenvellen? Neem gerust contact met ons op.