Skip to content

Dé perfecte bescherming voor food met onze duurzame papieren verpakkingen

Take away food is in deze tijd niet meer weg te denken. Het bezorgen en afhalen van gerechten is het ‘nieuwe normaal’ geworden. Restaurants die normaal gesproken hun gerechten op een mooi opgemaakt bord serveren, moesten nu nadenken over take away verpakkingen. Gelukkig mogen restaurants sinds afgelopen weekend hun deuren weer iets verder openen. Toch zal het take away concept niet gelijk verdwijnen. Met onze duurzame papieren verpakkingen presenteert u de gerechten optimaal. Ook bij gasten thuis.

Herkenbaar en beschermend

Bij een verandering komt altijd veel kijken. Welke gerechten gaat u bezorgen? Hoe gaat u dit presenteren? En welke verpakking past bij uw restaurant? Met de laatste vraag helpen wij u graag. Bij papierindustrie Adriaan Dekker produceren wij namelijk verschillende soorten papieren verpakkingen. Ook vellen en papieren draagtassen voor het verpakken van eten. Ideaal voor het inpakken van verschillende soorten gerechten. Denk hierbij onder andere aan snacks, broodjes, hamburgers en wraps. Het papier beschermt niet alleen het eten, maar draagt ook bij aan de promotie en herkenbaarheid van het restaurant. Het is namelijk mogelijk om de papieren verpakking te bedrukken uw logo of elementen uit de huisstijl.

BRC Packaging certificaat

Goed om te weten: papierindustrie Adriaan Dekker heeft het BCR Packaging certificaat. Deze certificering richt zich op het voorkomen van besmettingen van verpakkingsmaterialen door het toepassen van goede hygiëne.

Papieren verpakking bestellen

Wij produceren papieren verpakkingen voor diverse branches. Wilt u ook herkenbare en duurzame papieren verpakkingen voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Foodpackaging