skip to Main Content

Oh wat een jaar…!

Het jaar 2017 was voor ons een bijzonder speciaal jaar.

Het jaar 2017 was voor ons een bijzonder speciaal jaar. Met onze succesvolle crowdfundactie draait onze Uteco 8-kleuren flexo drukmachine nu volledig en is de nieuwe visuele identiteit van Papierindustrie Adriaan Dekker BV verder op de kaart gezet. Hiermee sluiten wij het jaar met een brede glimlach af en zijn wij helemaal klaar voor een nieuw jaar. Maar voordat wij dat doen, nemen wij u graag nog even mee langs onze hoogtepunten van 2017!

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar én wensen u hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Team Papierindustrie Adriaan Dekker BV

Van 23 december 2017 t/m 1 januari 2018 zijn wij gesloten. Dinsdag 2 januari 2018 staan wij weer voor u klaar. 

Papierindustrie Adriaan Dekker

Uteco 8-kleuren drukmachine

De Uteco drukmachine kwam binnen, is geplaatst en nu volop in gebruik. Vincent Tol kijkt tevreden terug op financiering én plaatsing. Lees meer…

Installatie MOM

De Mounting Machine is geïnstalleerd. Het monteren van polymeerdrukplaten op montagesleeves gaat nu nog nauwkeuriger door het gedigitaliseerde systeem en camera.
Papierindustrie Adriaan Dekker
Papierindustrie Adriaan Dekker

Uitbreiding magazijn

Daarnaast hebben wij het afgelopen jaar ook het magazijn uitgebreid met palletplaatsen. Door deze uitbreiding kunnen wij meer producties en materialen tussentijds opslaan.

Teambuilding

Om de komst van de Italiaanse drukmachine te vieren, hebben wij een leuke kookworkshop met het team gedaan bij Brasserie Meelfabriek de Zijlstroom. #italiaansekeuken

Herkenbaarheid

En natuurlijk hebben wij weer hard gewerkt aan de uitstraling en herkenbaarheid van Papierindustrie Adriaan Dekker BV. Zo hebben wij een nieuwe pui en nieuwe naamborden.

Gouden EFTA-Benelux Flexo Award 2017

Als kers op de taart hebben wij met het inpakpapier ‘Zonnebloemen van Vincent van Gogh’ de gouden EFTA-Benelux Flexo Award 2017 gewonnen!

Nu: op naar 2018…

Met nog meer innovaties en ambities! Wij zijn in ieder geval genomineerd voor de Europese Flexo Award competitie in 2018 in Milaan. Ons team is helemaal klaar voor 2018!