skip to Main Content

Even voorstellen aan… Jos!

Mogen wij u voorstellen aan Jos Hoekstra?

Jos Hoekstra

Per 1 februari komt Jos ons team versterken als Accountmanager. Wij stellen Jos daarom graag even aan u voor!

Over Jos

Jos is opgegroeid in Kerkrade en is de jongste uit een gezin van 6 kinderen. Na zijn HBO opleiding Personeelswerk in Eindhoven vertrok hij op 23-jarige leeftijd naar Duitsland. Hier heeft hij bijna 20 jaar voor verschillende vestigingen van Smurfit Kappa gewerkt. Jos is terug naar Nederland gekomen om als alleenstaande vader voor zijn vier kinderen te zorgen. Gedurende die tijd bleef hij fulltime actief als salesmanager in de verpakkingsbranche.

Kernwoorden

Vooruitstrevend, teamplayer, flexibel, goede luisteraar, probleemoplosser, empatisch en pionier, zijn zo maar een paar kernwoorden die Jos typeren. Jos: “Ik vind afwisseling in mijn werk heel belangrijk en ben graag op pad om nieuwe mensen te ontmoeten om samen met hen win/win situaties te creëren die tot een langdurige samenwerking leiden.

Ervaring

Vanaf de fabricage van papier tot hoogwaardig bedrukte POS verpakkingen heeft Jos diepgaande ervaringen in de papierindustrie opgedaan, Bij Smurfit Kappa was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke functionele coatings voor verpakkingen, adviseerde hij de leiding over de daarbij behorende productieprocessen, kocht hij nieuwe machines in en zette de Europese verkooporganisatie op. Jos “Ik kwam in alle branches op de werkvloer, brainstormde met marketing en onderhandelde met directies.

Internationalisering

Voor Papierindustrie Adriaan Dekker BV gaat Jos vooral in Duitsland en de Benelux nieuwe klanten bezoeken om ons duurzaam naar een hoger level te tillen en als vooruitstrevend bedrijf internationaal op de kaart te zetten.

Maak kennis met Jos!

Wilt u kennismaken met Jos? Neem gerust contact met hem op! U kunt hem een e-mail sturen via: jhoekstra@adriaandekker.nl of telefonisch bereiken op 075 – 628 1446.