Skip to content

Het is bijna zover!

De integratie van de innovatieve drukmachine, gefinancierd door crowdfunding, komt steeds dichterbij.

Deze week zijn de eerste trucks met delen van de nieuwe Uteco Onyx 8-kleuren drukmachine bij Papierindustrie Adriaan Dekker BV aangekomen. Wij zijn nu druk bezig met de opbouw. Spannend! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de nieuwe Flexo drukmachine echt in gebruik te gaan nemen.

Vanaf nu gaat het snel

Na een enorm positieve voorafname van onze nieuwe drukmachine vorige maand in Italië, is het bijna tijd om de vele mogelijkheden van ons paradepaardje te showen. Onze nieuwe drukmachine kan vele papier- en laminaatsoorten verwerken, heeft een maximale drukbreedte van 121cm, ongekende mogelijkheden in drukresultaat, kan in maar liefst 8-kleuren drukken en heeft een fijn raster tot wel 60lpc.

Gewoonweg fotokwaliteit

Naast de kwalitatieve eigenschappen van de nieuwe Flexo drukmachine, zijn er veel voordelen waardoor wij het bedrukken van uw papieren verpakkingen straks nog beter kunnen realiseren. Wat een greep van deze voordelen zijn?

  • Optimale passing en kleurkracht
  • Kleurstabiliteit
  • Verlopen van 3% à 4% tot 100%
  • Fijnheid in teksten

Klaar voor gebruik

Na onze opbouw-, test- en trainingsperiode verwachten wij eind maart / begin april operationeel te zijn met onze Onyx. Wij houden u op de hoogte.   

Papieren verpakkingen Papierindustrie Adriaan Dekker BV

Natuurlijk blijven wij tussen de innovatieve ontwikkelingen door uiteraard blokbodemzakken, papieren draagtassen, inpakpapier en industriële verpakkingen produceren. Wij bedrukken, snijden en vouwen vele papieren verpakkingsmaterialen!

Papierindustrie Adriaan Dekker BV 2.0! On the move!