skip to Main Content

Vacature: Ordermanager / Meewerkend Voorman Bedrijfsbureau

Bij Papierindustrie Adriaan Dekker zijn wij op zoek naar een Ordermanager / Meewerkend Voorman Bedrijfsbureau. Ben jij diegene die wij zoeken?

Papierindustrie Adriaan Dekker BV is dé papierproducent voor groothandel, retail en industrie. Van generatie op generatie… Een echt familiebedrijf! Al meer dan anderhalve eeuw worden de meest uiteenlopende producten verpakt met papieren verpakkingsmaterialen van Papierindustrie Adriaan Dekker BV. Kom jij ons team versterken?

Functie omschrijving

Ben jij de proactieve Senior Ordermanager die zijn zaken altijd goed op orde heeft? Reageer dan vandaag nog op deze uitdagende functie.

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor de commercie en het MT. Samen met een team van collega’s ben je dagelijks de spil tussen commercie en productie. Je zorgt samen met je collega’s voor een goede opvolging van de orders en een efficiënt verloop naar de productie door middel van Exact Globe.

Naast het zelf verwerken van de nieuwe orders is er ook behoefte aan een pro actieve Senior Ordermanager die vanuit kennis en expertise de processen en taken gaat structureren en eventueel coördineren. Het is een belangrijke pré als je hier ervaring mee hebt en op een prettige en natuurlijke wijze je collega’s kunt begeleiden en coachen. Het overtuigen, bijsturen en overbrengen van kennis en nieuwe structuren is hierbij erg belangrijk. Je bent in staat om, naast de dagelijkse verwerking van de orders, te kijken naar de processen en efficiëntie. Uiteraard draag je hier verbetervoorstellen voor aan en kom je met nieuwe initiatieven.

Je bent ook verantwoordelijk voor de inkoop van papier en overige materialen die nodig zijn voor de productie. Je schakelt met vaste leveranciers, bewaakt de voortgang en constateert eventuele knelpunten. Uiteraard zorg je daarbij ook voor een oplossing en communiceer je hierover duidelijk naar de productie.

In deze functie rapporteer je aan de Controller.

Verantwoordelijkheden en taken

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit het:

 • Controleren en verwerken van de orders en zorgen dagen voor de juistheid en/of volledigheid van de gegevens op de offertes, orderinstructies, calculaties en facturen
 • Begeleiden en coachen van je collega’s en zorgdragen voor de implementatie van efficiënte werkmethoden en daarbij behorende werkinstructies
 • Tijdig signaleren van problemen die de ordervoortgang kunnen belemmeren en het nemen van maatregelen om dit te voorkomen
 • Actief onderhouden van contacten met klanten, interne afdelingen en leveranciers.
 • Proactief coachen van (nieuwe) medewerker en het voeren van voortgangs- en evaluatiegesprekken
 • Deelnemen aan diverse overleg vormen met als doel het interne processen te verbeteren.

Profiel kandidaat

Voor deze functie is het van belang dat je:

 • Een afgeronde grafische opleiding hebt
 • Minimaal 5 jaar werkervaring hebt in ordermanagement en ook ervaring hebt in het verder door ontwikkelen van processen en procedures
 • Ervaring hebt met Exact Globe voor productie (incl MRP)
 • Beschikt over een gedegen kennis van het (flexo)drukproces en kennis over verschillende papiersoorten
 • Oplossingsgericht kunt denken en van aanpakken weet
 • Stressbestendig bent en kunt werken onder tijdsdruk
 • Organisatorisch sterk bent en goed prioriteiten kunt stellen, ook wanneer de werkdruk hoog is
 • Beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Dienstverband

Vast.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Reageer op deze vacature